Dagens ret kan fås kl. 17.00-20.00.

Tag med hjem – eller spis i vores hyggelige cafeteria

Bestilling på 54704566 – tryk 5

 

UGE 40

Mandag 1/10 Svensk pølseret med sprød salat

Tirsdag 2/10     Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce og surt

Onsdag 3/10   ½ ovnkylling med kartofler, sauce og surt

Torsdag 4/10   Stegt svinemørbrad med champignon a la creme

Fredag 5/10     Krydderstegt svinekam med kartofler og sauce

 

UGE 41

Mandag 8/10 Baconeksplosion med kartofler, sauce og surt

Tirsdag 9/10     Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Onsdag 10/10  Flæskesteg med kartofler, rødkål og sauce

Torsdag 11/10 Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

Fredag 12/10   Baconsvøbt kyllingebryst med kartofler, sauce og grøntsager

 

UGE 42

Mandag 15/10 Marineret svinekam med grøntsager, sauce og kartofler

Tirsdag 16/10  Kalkuncuvette med kartofler, sauce og grøntsager

Onsdag 17/10   Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og grøntsager

Torsdag 18/10 Baconsvøbt svinemørbrad med kartofler, sauce og grøntsager

Fredag 19/10   Kalkunbryst med pesto og bacon, kartofler, sauce og grøntsager

 

UGE 43

Mandag 22/10 Mørbradgryde med kartoffelmos og sprød salat

Tirsdag 23/10  Frikadeller med kartofler, sauce og surt

Onsdag 24/10  Skinkeschnitzel med kartofler, svampesauce og grøntsager

Torsdag 25/10 Forloren hare med kartofler, sauce og surt

Fredag 26/10   Kylling i rød karry med ris og flutes

 

UGE 44

Mandag 29/10 Kalvesteg med kartofler, sauce og grøntsager

Tirsdag 30/10  Baconsvøbt kyllingebryst med kartofler, sauce og grøntsager

Onsdag 31/10  Flæskesteg med kartofler, rødkål og sauce

Torsdag 1/11   Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

Fredag 2/11     Tarteletter med høns i asparges