Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.00.

Du kan også nyde din mad i vores hyggelige cafeteria eller på terrassen med udsigt over sø og springvand. Vi pakker også meget gerne maden, så du kan tage den med hjem.

Bestilling på 54704566 – tryk 5

UGE 1

Mandag 3/1      Spoleben med grovfritter, coleslaw og aioli

Tirsdag 4/1         Glaseret skinke med flødekartofler og grøntsager

Onsdag 5/1       Mørbradgryde med bagt kartoffelmos og flutes

Torsdag 6/1       Aspargessuppe med flutes. 50 kr.

Fredag 7/1    Medister med kartofler, sauce og rødbeder

UGE 2

Mandag 10/1    Hakkebøf med bløde løg, brun sauce, kartofler og rødbeder

Tirsdag 11/1       Svensk pølseret med flute

Onsdag 12/1     Stegt flæsk med persillesauce og rødbeder: 95 kr.

Torsdag 13/1      Pulled pork burger med coleslaw og bådkartofler

Fredag 14/1       Jægerschnitzel med smørristede kartofler, jægersovs og ærter

UGE 3

Mandag 17/1    Forloren hare med brun sauce, kartofler og surt

Tirsdag 18/1       Tarteletter med høns i asparges

Onsdag 19/1     Chili Con Carne med cremefraiche, ris og flute

Torsdag 20/1      Brændende kærlighed med rødbeder

Fredag 21/1       Wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler, brun sauce og ærter: 95 kr.

UGE 4

Mandag 24/1    Koteletter i fad med karrysauce, ris og flute

Tirsdag 25/1       Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

Onsdag 26/1     Hjerter i flødesauce med bagt kartoffelmos og rødbeder

Torsdag 27/1      Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og grøntsager

Fredag 28/1       Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål

UGE 5

Mandag 31/1    Kyllingebryst med pesto og bacon, flødekartofler og salat

Tirsdag 1/2         Kalvegryde med bagt kartoffelmos og flute

Onsdag 2/2       Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Torsdag 3/2       Biksemad med spejlæg og rødbeder

Fredag 4/2         ½ ovnkylling med kartofler, brun sauce og hjemmelavet agurkesalat