Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.00.

Du kan også nyde din mad i vores hyggelige cafeteria eller på terrassen med udsigt over sø og springvand. Vi pakker også meget gerne maden, så du kan tage den med hjem.

Bestilling på 54704566 – tryk 5

UGE 49              

Mandag 30/11 Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Tirsdag 1/12       Ramsløgsmarineret kalkunbryst med flødekartofler og salat

Onsdag 2/12     Jægerschnitzel med smørristede kartofler, jægersauce og ærter

Torsdag 3/12      Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, brun sauce og surt

Fredag 4/12       Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder

UGE 50              

Mandag 7/12    BBQ marineret svinekam med ovnkartofler, bearnaisesovs og grøntsager

Tirsdag 8/12       Tarteletter med høns i asparges

Onsdag 9/12     Andebryst med kartofler, sauce og rødkål

Torsdag 10/12    Mørbradgryde med bagt kartoffelmos og flutes

Fredag 11/12     Wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler, brun sauce og ærter 95 kr.

UGE 51              

Mandag 14/12 Grønlangkål med brune kartofler og kold hamburgerryg

Tirsdag 15/12     Herregårdsbøf med bådkartofler, bearnaisesovs og ærter

Onsdag 16/12   Kalvesteg med kartofler, sauce, glaserede perleløg og surt

Torsdag 17/12    Pulled pork burger med coleslaw og bådkartofler

Fredag 18/12     Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og sauce

UGE 52+53     JULELUKKET!                     

UGE 1                 

Mandag 4/1      ½ kylling med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Tirsdag 5/1         Biksemad med spejlæg og rødbeder

Onsdag 6/1        Skinkeschnitzel med kartofler, champignonsauce og ærter

Torsdag 7/1       Kalkun i rød karry med ris og flutes

Fredag 8/1    Kamsteg stegt som vildt med smørristede kartofler, brun sauce og waldorfsalat