Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.00.

Du kan også nyde din mad i vores hyggelige cafeteria eller på terrassen med udsigt over sø og springvand. Vi pakker også meget gerne maden, så du kan tage den med hjem.

Bestilling på 54704566 – tryk 5


UGE 3                 

Mandag 18/1    Forloren hare med kartofler, brun sauce og grøntsager

Tirsdag 19/1       Pulled pork burger med coleslaw og bådkartofler

Onsdag 20/1     Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder

Torsdag 21/1      Koteletter i fad med karrysovs, ris og salat

Fredag 22/1       Kalvesteg med kartofler, brun sauce og franske ærter


UGE 4                 

Mandag 25/1    Mørbradbøf i champignon a la cremse sovs, bagt kartoffelmos og salat

Tirsdag 26/1       Paprikgryde med kylling, ris og flutes

Onsdag 27/1     Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og brun sauce

Torsdag 28/1      Hakkebøf med bløde løg, kartofler, brun sauce og surt

Fredag 29/1       Jægerschnitzel med smørristede kartofler, jægersauce og ærter