Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.30.

Tag med hjem – eller spis i vores hyggelige cafeteria

Bestilling på 54704566 – tryk 5

UGE 5

Mandag 27/1    Baconsvøbt kyllingebryst med flødekartofler og salat

Tirsdag 28/1       Ramsløgsmarineret skinkeculotte med ovnkartofler og grøntsager

Onsdag 29/1     Indbagt svinemørbrad med bacon, kartofler, sauce & bagte tomater

Torsdag 30/1      ½ kylling med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Fredag 31/1       Kamsteg stegt som vildt med smørristede kartofler, sauce og waldorfsalat

UGE 6

Mandag 3/2      Svensk pølseret med sprød salat

Tirsdag 4/2         Mørbradgryde med ris og flutes

Onsdag 5/2       Baconsvøbt hakkebøf med bløde løg, kartofler, sauce og asier

Torsdag 6/2       Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Fredag 7/2        Svinekam med krydderurter, kartofler, sauce og grøntsager

UGE 7

Mandag 10/2    Kalvesteg med kartofler, sauce, glaserede perleløg og asier

Tirsdag 11/2       Baconsvøbt kyllingebryst med flødekartofler og salat

Onsdag 12/2     Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og sauce

Torsdag 13/2     Stegt svinemørbrad med kartofler og champignon a la creme sauce

Fredag 14/2       Frikadeller med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

UGE 8

Mandag 17/2    Skinkeschnitzel med ovnkartofler, sauce og ovnstegte gulerødder

Tirsdag 18/2       Marineret svinekam med kartofler, sauce og grøntsager

Onsdag 19/2     ½ kylling med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Torsdag 20/2      Forloren hare med kartofler, sauce og bagte tomater

Fredag 21/2       Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

UGE 9

Mandag 24/2    Biksemad med spejlæg og rødbeder

Tirsdag 25/2       Ramsløgsmarineret skinkeculotte med ovnkartofler og grøntsager

Onsdag 26/2     Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler (ad libitum)

Torsdag 27/2      Indbagt svinemørbrad med bacon, kartofler, sauce & bagte tomater

Fredag 28/2       Kamsteg stegt som vildt med smørristede kartofler, sauce og waldorfsalat