Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.00.

Tag med hjem – eller få maden bragt ud (Sakskøbing og Nysted byer).
Du kan også nyde din mad i vores hyggelige cafeteria eller på terrassen med udsigt over sø og springvand.

Bestilling på 54704566 – tryk 5

Udkørsel sker i tidsrummet 17.15-18.30. Der skal derfor bestilles til udkørsel inden kl. 17.00. Udbringning koster 10 kr.

UGE 27

Mandag 29/6    Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og grøntsager

Tirsdag 30/6       ½ ovnkylling med kartofler, brun sauce og hjemmelavet agurkesalat

Onsdag 1/7       Indbagt svinemørbrad med bacon, kartofler, brun sauce og grøntsager

Torsdag 2/7       Biksemad med spejlæg og rødbeder

Fredag 3/7        Marineret svinekam, ovnkartofler, bearnaisesovs og grøntsager

UGE 28

Mandag 6/7      Kalvesteg med kartofler, brun sauce, glaserede perleløg og surt

Tirsdag 7/7         Herregårdsbøf med bådkartofler, bearnaisesovs og ærter

Onsdag 8/7       Skinkeschnitzel m. smørristede kartofler, champignonsauce og grøntsager

Torsdag 9/7       Baconsvøbt svinemørbrad med flødekartofler og salat

Fredag 10/7       Pulled pork burger med coleslaw og bådkartofler

UGE 29

Mandag 13/7    Mørbradgryde med bagt kartoffelmos og flutes

Tirsdag 14/7       Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Onsdag 15/7     Wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler, sovs og ærter PRIS 95 KR.

Torsdag 16/7      Baconsvøbt kyllingebryst med flødekartofler og grøntsager

Fredag 17/7       Kamsteg stegt som vildt med smørristede kartofler, sauce og waldorfsalat

UGE 30

Mandag 20/7    Jægerschnitzel med smørristede kartofler, paprikasauce og grøntsager

Tirsdag 21/7       Forloren hare med kartofler, brun sauce og grøntsager

Onsdag 22/7     Marineret kalkuncuvette med flødekartofler og salat

Torsdag 23/7      Mørbradbøf med blødeløg, kartofler, brun sovs og surt

Fredag 24/7       Flæskesteg med brunkartofler, hjemmelavet agurkesalat og sauce

UGE 31

Mandag 27/7    Stegt svinemørbrad med ovnkartofler, a la creme sauce og grøntsager

Tirsdag 28/7       Hamburgerryg med flødekartofler og grøntsager

Onsdag 29/7     Hakkebøf med bløde løg, kartofler, brun sauce og surt

Torsdag 30/7      Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler

Fredag 31/7       Marineret kalkunbryst med ovnkartofler, bearnaisesovs og grøntsager