Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.00.
Du kan også nyde din mad i vores hyggelige cafeteria eller på terrassen med udsigt over sø og springvand. Vi pakker også meget gerne maden, så du kan tage den med hjem.
Bestilling på 54704566 – tryk 5
UGE 9
Mandag 1/3 Mørbradbøf i champignon a la creme sauce, bagt kartoffelmos og salat
Tirsdag 2/3 Hakkebøf med bløde løg, brun sauce og surt
Onsdag 3/3 Kamsteg stegt som vildt med smørristede kartofler, sauce og waldorfsalat
Torsdag 4/3 Biksemad med spejlæg og rødbeder
Fredag 5/3 Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder: 95 kr.
UGE 10
Mandag 8/3 Herregårdsbøf med bådkartofler, bearnaisesovs og ærter
Tirsdag 9/3 Forloren hare med kartofler, brun sauce og grøntsager
Onsdag 10/3 Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og brun sauce
Torsdag 11/3 Mørbradgryde med bagt kartoffelmos og flutes
Fredag 12/3 Wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler, brun sauce og ærter: 95 kr.
UGE 11
Mandag 15/3 Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder
Tirsdag 16/3 Glaseret skinke med flødekartofler og grøntsager
Onsdag 17/3 Svinekam med krydderurter, smørristede kartofler, sauce og grøntsager
Torsdag 18/3 Paprikagryde med kylling, bagt kartoffelmos og flutes
Fredag 19/3 Jægerschnitzel med smørristede kartofler, jægersauce og ærter
UGE 12
Mandag 22/3 Svensk pølseret med salat
Tirsdag 23/3 Mørbradbøf med bløde løg, brun sauce, kartofler og surt
Onsdag 24/3 BBQ marineret svinekam med ovnkartofler, bearnaisesauce og grøntsager
Torsdag 25/3 Tarteletter med høns i asparges
Fredag 26/3 Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder: 95 kr.
UGE 13
Mandag 29/3 ½ ovnkylling med kartofler, brun sauce og hjemmelavet agurkesalat
Tirsdag 30/3 Koteletter i fad med karrysovs, ris og salat
Onsdag 31/3 Kalvesteg med kartofler, brun sauce, glaserede perleløg og surt
Torsdag 1/4 Skærtorsdag – LUKKET
Fredag 2/4 Langfredag – LUKKET