Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.00.

Tag med hjem – eller få maden bragt ud (Sakskøbing og Nysted byer).

Bestilling på 54704566 – tryk 5

Udkørsel sker i tidsrummet 17.15-18.30. Der skal derfor bestilles til udkørsel inden kl. 17.00. Udbringning koster 10 kr.

UGE 21

Mandag 18/5    Mørbradgryde med bagt kartoffelmos og flutes

Tirsdag 19/5       Jægerschnitzel med smørristede kartofler, paprikasauce og grøntsager

Onsdag 20/5     Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler

Torsdag 21/5      LUKKET

Fredag 22/5       LUKKET

UGE 22

Mandag 25/5    ½ ovnkylling med kartofler, brun sauce og hjemmelavet agurkesalat

Tirsdag 26/5       Baconsvøbt svinemørbrad m. ovnkartofler, a la creme sauce og grøntsager

Onsdag 27/5     Herregårdsbøf med bådkartofler, bearnaisesovs og ærter

Torsdag 28/5      Svensk pølseret med salat

Fredag 29/5       Kamsteg stegt som vildt med smørristede kartofler, sauce og waldorfsalat

UGE 23

Mandag 1/6      Skinkeschnitzel m. smørristede kartofler, champignonsauce og grøntsager

Tirsdag 2/6         Biksemad med spejlæg og rødbeder

Onsdag 3/6       Mørbradbøf med blødeløg, kartofler, brun sovs og surt

Torsdag 4/6       Glaseret skinke med flødekartofler og grøntsager

Fredag 5/6         Flæskesteg med brunkartofler, hjemmelavet agurkesalat og sauce

UGE 24

Mandag 8/6      Tarteletter med høns i asparges

Tirsdag 9/6         Stegt svinemørbrad med ovnkartofler, paprikasauce og grøntsager

Onsdag 10/6     Kalvesteg med kartofler, brun sauce, glaserede perleløg og surt

Torsdag 11/6      Forloren hare med kartofler, brun sauce og grøntsager

Fredag 12/6       Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler

UGE 25

Mandag 15/6    Mørbradgryde med bagt kartoffelmos og flutes

Tirsdag 16/6       Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Onsdag 17/6     Wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler, sovs og ærter PRIS 95 KR.

Torsdag 18/6      Barbecuemarineret kalkunbryst med flødekartofler og salat

Fredag 19/6       Kamsteg stegt som vildt med smørristede kartofler, sauce og waldorfsalat

UGE 26

Mandag 22/6    Jægerschnitzel med smørristede kartofler, paprikasauce og grøntsager

Tirsdag 23/6       Baconsvøbt kyllingebryst med flødekartofler og grøntsager

Onsdag 24/6     Hakkebøf med bløde løg, kartofler, brun sauce og surt

Torsdag 25/6      Svensk pølseret med salat

Fredag 26/6       Flæskesteg med brunkartofler, hjemmelavet agurkesalat og sauce

UGE 27

Mandag 29/6    Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grøntsager

Tirsdag 30/6       ½ ovnkylling med kartofler, brun sauce og hjemmelavet agurkesalat

Onsdag 1/7       Indbagt svinemørbrad med bacon, kartofler, brun sauce og grøntsager

Torsdag 2/7       Biksemad med spejlæg og rødbeder

Fredag 3/7         Marineret svinekam, ovnkartofler, bearnaisesovs og grøntsager