Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.30.

Tag med hjem – eller spis i vores hyggelige cafeteria

Bestilling på 54704566 – tryk 5

 

UGE 45

Mandag 4/11    Baconsvøbt kyllingebryst med flødekartofler og salat

Tirsdag 5/11       Glaseret skinke med kartofler, aspargessauce og ovngulerødder

Onsdag 6/11     Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og sauce

Torsdag 7/11     Indbagt svinemørbrad med bacon, kartofler, sauce & bagte tomater

Fredag 8/11       Kylling i karry med ris og flutes

 

UGE 46

Mandag 11/11 Grønlangkål med brune kartofler, hamburgerryg og sennep

Tirsdag 12/11     Skinkeschnitzel med ovnkartofler, pebersauce og ovnstegte grøntsager

Onsdag 13/11   Kalvesteg med kartofler, sauce, glaserede perleløg og asier

Torsdag 14/11    Forloren hare med kartofler, sauce og bagte tomater

Fredag 15/11     ½ kylling med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

 

UGE 47

Mandag 18/11 Biksemad med spejlæg og rødbeder

Tirsdag 19/11     Andebryst med kartofler, brun sauce og rødkål

Onsdag 20/11   Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler (ad libitum)

Torsdag 21/11    Baconsvøbt svinemørbrad med ovnkartofler, rødvinssovs og grøntsager

Fredag 22/11     Frikadeller med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

 

UGE 48

Mandag 25/11 Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Tirsdag 26/11     Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Onsdag 27/11   Stegt laks med kartofler, hollandaisesovs og gulerødder

Torsdag 28/11    Ramsløgsmarineret skinkeculotte med flødekartofler og broccoligratin

Fredag 29/11 Paprikagryde med ris og flutes