Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.00.

Tag med hjem – eller få maden bragt ud (Sakskøbing og Nysted byer).

Bestilling på 54704566 – tryk 5

Udkørsel sker i tidsrummet 17.15-18.30. Der skal derfor bestilles til udkørsel inden kl. 17.00. Udbringning koster 10 kr.

UGE 13

Mandag 23/3    Mørbradgryde med ris og flutes

Tirsdag 24/3       Svinekam med krydderurter, kartofler, sauce og grøntsager

Onsdag 25/3     Kalvesteg med kartofler, sauce, bønner og drueagurk

Torsdag 26/3      Stegt svinemørbrad med ovnkartofler og champignon a la creme sauce

Fredag 27/3       Barbecuemarineret kalkunbryst med flødekartofler og salat

UGE 14

Mandag 30/3    ½ ovnkylling med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Tirsdag 31/3       Forloren hare med kartofler, sauce og grøntsager

Onsdag 1/4       Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og sauce

Torsdag 2/4       Frikadeller med kartofler, sauce og rødkål

Fredag 3/4        Marineret kalkuncuvette med ovnkartofler, sauce og salat

UGE 15

Mandag 6/4      Barbecuemarineret svinekam med kartofler, sauce og grøntsager

Tirsdag 7/4         Hakkebøf med bløde løg, kartofler, sauce og surt

Onsdag 8/4       Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler (ad libitum)

Torsdag 9/4       SKÆRTORSDAG LUKKET

Fredag 10/4       LANGFREDAG LUKKET

UGE 16

Mandag 13/4    2. PÅSKEDAG LUKKET

Tirsdag 14/4       Indbagt svinemørbrad med bacon, kartofler, sauce & grøntsager

Onsdag 15/4     Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce og surt

Torsdag 16/4     Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Fredag 17/4       Kamsteg stegt som vildt med smørristede kartofler, sauce og waldorfsalat

UGE 17

Mandag 20/4    Mørbradgryde med ris og flutes

Tirsdag 21/4       Glaseret skinke med flødekartofler og grøntsager

Onsdag 22/4     Kalvesteg med kartofler, sauce, glaserede perleløg og surt

Torsdag 23/4      Ramsløgsmarineret kalkunbryst, kartofler, sauce og grøntsager

Fredag 24/4       Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og sauce

UGE 18

Mandag 27/4    ½ ovnkylling med kartofler, sauce og surt

Tirsdag 28/4       Skinkeschnitzel med kartofler, sauce og grøntsager

Onsdag 29/4     Svinekam med krydderurter, kartofler, sauce og grøntsager

Torsdag 30/4      Stegt svinemørbrad med kartofler, sauce og grøntsager

Fredag 1/5        Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler (ad libitum)