Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.30.

Tag med hjem – eller spis i vores hyggelige cafeteria

Bestilling på 54704566 – tryk 5

 

UGE 49

Mandag 2/12    Grønlangkål med brune kartofler, hamburgerryg og sennep

Tirsdag 3/12       Stegt svinemørbrad med kartofler og champignon a la cremesauce

Onsdag 4/12     Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og sauce

Torsdag 5/12     Forloren hare med kartofler, sauce og bagte tomater

Fredag 6/12       Høns i tarteletter (ad libitum)

 

UGE 50

Mandag 9/12    Frikadeller med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Tirsdag 10/12     Indbagt svinemørbrad med bacon, kartofler, sauce & bagte tomater

Onsdag 11/12   Stegt flæsk med persillesovs og rødbeder (ad libitum)

Torsdag 12/12    Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Fredag 13/12     Mørbradgryde med hjemmelavet kartoffelmos og flutes

 

UGE 51

Mandag 16/12 Biksemad med spejlæg og rødbeder

Tirsdag 17/12     Andebryst med kartofler, sauce og rødkål

Onsdag 18/12   Kalvesteg med kartofler, sauce, glaserede perleløg og asier

Torsdag 19/12    Mørbradbøf med bløde løg, kartofler og sauce

Fredag 20/12     ½ kylling med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat