Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.30.

Tag med hjem – eller spis i vores hyggelige cafeteria

Bestilling på 54704566 – tryk 5

 

UGE 32

Mandag 5/8     Biksemad med spejlæg og rødbeder

Tirsdag 6/8       Kalkunbryst med pesto og bacon, kartofler og sauce

Onsdag 7/8      Kylling i rød karry med ris og flutes

Torsdag 8/8     Frikadeller med kartofler, sauce og surt

Fredag 9/8        Baconsvøbt kyllingebryst med ovnkartofler, bearnaisesauce og salat

 

UGE 33

Mandag 12/8 Paprikagryde med ris og salat

Tirsdag 13/8     Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler

Onsdag 14/8    Svensk pølseret med sprød salat

Torsdag 15/8   Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce og asier

Fredag 16/8     Barbecuemarineret svinekam med ovnkartofler og spidskålssalat

 

UGE 34

Mandag 19/8 Baconsvøbt svinemørbrad med ovnkartofler, bearnaisesovs og grøntsager

Tirsdag 20/8     Forloren hare med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Onsdag 21/8   Flæskesteg med kartofler, rødkål og sauce

Torsdag 22/8   Hamburgerryg med kartofler, aspargessauce og grøntsager

Fredag 23/8     Mørbradgryde med ris og flutes

 

UGE 35

Mandag 26/8 Tarteletter med høns i asparges

Tirsdag 27/8     Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler

Onsdag 28/8   Skinkeschnitzel med ovnkartofler, champignonsauce og majs

Torsdag 29/8   Kalvesteg med kartofler, sauce og grøntsager

Fredag 30/8     ½ kylling med ovnkartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat