Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.00.

Du kan også nyde din mad i vores hyggelige cafeteria eller på terrassen med udsigt over sø og springvand. Vi pakker også meget gerne maden, så du kan tage den med hjem.

Bestilling på 54704566 – tryk 5

UGE 14              

Mandag 5/4      LUKKET

Tirsdag 6/4         Herregårdsbøf med bådkartofler, bearnaisesovs og ærter

Onsdag 7/4       Flæskesteg med brunkartofler, rødkål og brun sauce

Torsdag 8/4       Mørbradgryde med bagt kartoffelmos og flutes

Fredag 9/4        Wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler, brun sauce og ærter: 95 kr.

UGE 15

Mandag 12/4    Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Tirsdag 13/4       Mørbradbøf med bløde løg, brun sauce, kartofler og surt

Onsdag 14/4     BBQ marineret svinekam med kartoffelrösti, paprikasauce og grøntsager

Torsdag 15/4      Biksemad med spejlæg og rødbeder

Fredag 16/4       Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder: 95 kr.


UGE 16              

Mandag 19/4    Mørbradbøf i champignon a la creme suace, bagt kartoffelmos og salat

Tirsdag 20/4       Forloren hare med kartofler, brun sauce og grøntsager

Onsdag 21/4     Kalvesteg med kartofler, brun sauce, glaserede perleløg og surt

Torsdag 22/4      Pulled pork burger med coleslaw og bådkartofler

Fredag 23/4       Jægerschnitzel med smørristede kartofler, jægersauce og ærter


UGE 17              

Mandag 26/4    Hakkebøf med bløde løg, brun sauce og surt

Tirsdag 27/4       Glaseret skinke med flødekartofler og grøntsager

Onsdag 28/4     Skinkeschnitzel med smørristede kartofler, champignonsauce og ærter

Torsdag 29/4      ½ ovnkylling med kartofler, brun sauce og hjemmelavet agurkesalat

Fredag 30/4       LUKKET