Dagens ret kan fås kl. 17.00-19.30.

Tag med hjem – eller spis i vores hyggelige cafeteria

Bestilling på 54704566 – tryk 5

 

UGE 6

Mandag 4/2     Frikadeller med ovnkartofler, sauce og ovnstegte gulerødder

Tirsdag 5/2       Biksemad med spejlæg og rødbeder

Onsdag 6/2      Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce og asier

Torsdag 7/2     Flæskesteg med kartofler, rødkål og sauce

Fredag 8/2        Kalkungryde med ris og sprød salat

 

UGE 7

Mandag 11/2 ½ ovnkylling med ovnkartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Tirsdag 12/2     Pulled pork burger med bådkartofler

Onsdag 13/2    Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler

Torsdag 14/2   Baconeksplosion med hasselback kartofler, sauce og ovngulerødder

Fredag 15/2     Kalvesteg med kartofler, sauce og glaserede perleløg

 

UGE 8

Mandag 18/2 Baconsvøbt svinemørbrad med bagte kartofler, sauce og grøntsager

Tirsdag 19/2     Herregårdsbøf med bådkartofler, bearnaisesovs og ærter

Onsdag 20/2   Skinkeschnitzel med brasede kartofler, champignongsauce og majs

Torsdag 21/2   Barbecue marineret svinekam kartofler og spidskålssalat

Fredag 22/2     Flæskesteg med kartofler, rødkål og sauce

 

UGE 9

Mandag 25/2 Baconsvøbt kyllingebryst med flødekartofler og sprød ærtesalat

Tirsdag 26/2     Forloren hare med kartofler, sauce og hjemmelavet agurkesalat

Onsdag 27/2   Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce og surt

Torsdag 28/2   Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler

Fredag 1/3        Mørbradgryde med hjemmelavet kartoffelmos og flutes